Bröllop

A true Love Story

Bröllopsfotograf i Umeå


En speciell dag att minnas


A true love story!!

En bröllopsdag är fylld av förväntan, nervositet och glädje - men framförallt är den fylld av kärlek. Jag förevigar dagen åt er på ett professionellt sätt!


Som bröllopsfotograf erbjuder jag något för alla - vare sig ni gifter er stort eller litet, borgerligt eller kyrkligt. Är ni osäkra över vilket alternativ som passar bäst för just ert bröllop eller har ni egna önskemål, så är ni välkomna att kontakta mig.


Läs mer om bokning och bokningsförfrågan längre ner på sidan ♥

Info & Bokningsförfågan


Grattis till ert giftemål! Ni har en fantastisk tid framför er, fylld av spänning, förväntan och kanske lite nervositet :) När ni planerar er bröllopsdag så kan det vara skönt att slippa oroa sig och veta att dagen kommer att bli som ni tänkt er - eller kanske till och med bättre! Om ni väljer att anlita mig som er bröllopsfotograf så kan ni känna att ni är i trygga händer, jag kommer att föreviga er dag på ett professionellt sätt och tillsammans skapar vi bilder som ni kommer att ha glädje av i resten av era liv ♥


Leverans av bilderna sker ca 2-8 veckor efter ert bröllop. Bilderna levereras både som högupplösta filer i maximal kvalitet för förstoringar och som webbanpassade filer för t.ex. sociala medier eller blogg.I samband med bokningen skickar jag ett avtal, detta skyddar både er som kunder och mig som fotograf.

I god tid innan bröllopsdagen talas vi vid eller träffas för att planera fotograferingen.

I samband med det så går vi igenom om det är ngt speciellt ni ska tänka på eller om ni har särskilda önskemål om ngt, när väl den stora dagen kommer så ska ni känna att ni är trygga och avslappnade med mig bakom kameran :)


Vill ni ha förstoringar, album, tavlor m.m.  så går det att köpa till. Jag ger 50% rabatt på förstoringar om ni beställer inom ett år från ert vigseldatum.


I alla priser ingår förutom fotograferingstimmarna tid för både planering och efterarbete.

Jag utgår från Vännäs utanför Umeå så för bröllop utanför Umeåregionen tillkommer resersättning. Kontakta mig för aktuellt pris.


Om ni är intresserade av att boka mig till ert bröllop eller om ni har frågor så kan ni kontakta mig via formuläret nedan eller på telefon 0730-231414


Varmt välkomna med Er förfrågan!

 
 
 
 
 
 
 

Vilket alternativ ska vi välja?


Jag erbjuder något för alla - vare sig ni gifter er stort eller litet, borgerligt eller kyrkligt. Är ni osäkra över vilket alternativ som passar bäst för just ert bröllop så är ni välkomna att kontakta mig.


Här nedan ett litet urval av bilder från en heldagsfotografering - en sammanhängande historia från förberedelserna till festen